De groene band

Roline is het meest innoverende bandenvernieuwingsbedrijf van Nederland. In onze moderne productiehal, voorzien van geavanceerde apparatuur, worden afgesleten banden weer als nieuw gemaakt.

 • Duurzaamheid & CO2 reductie

 • ISO 9001 & ISO 14001

 • ECE 109

 • Vaco

DUURZAAM ONDERNEMEN MET ROLINE, HOE WERKT HET?

Roline draagt bij tot het duurzaam ondernemen van haar relaties. De inzet van vernieuwde banden vormt een goede bijdrage in het beleid van duurzaam ondernemen. Het rijden met vernieuwde banden spaart het milieu door minder CO2-uitstoot tijdens het productieproces. Wil jij meer weten over de groene banden of bandenvernieuwing van Roline, of wil je jouw uitstoot beperken? Bekijk hieronder de mogelijkheden die Roline biedt.

Optimaal georganiseerd beheer van jouw banden

Onderhoud

Met ons professionele onderhoud staat de zorg voor jouw voertuig in de hoogste versnelling.

Periodieke controles

Dankzij onze regelmatige check-ups heb je vertrouwen in steeds een soepele rit.

Reparaties

Met vakkundige reparaties verlengen wij de levensduur van je banden.

Internationale pechservice

Overal ter wereld is pech onderweg snel verleden tijd.

Tijdige vervanging

Met onze punctualiteit zetten we veiligheid voorop.

Onze activiteiten

Roline heeft veel te bieden op het gebied van banden, zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Niet voor niets zijn wij al meer dan twintig jaar toonaangevend in onze branche!

 • Roline is specialist in het vernieuwen van banden voor vrachtwagens, trailers en bussen.
 • Roline is een vertrouwde groothandel in de verkoop van nieuwe en vernieuwde banden.
 • Roline is regionaal bandenspecialist voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder.

Bovendien is Roline gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport, stads- en taxibussen en gemeentelijk vervoer.

Alle loopvlakvernieuwingsprocessen zijn gecertificeerd volgens de ECE 109, Deze regelgeving houdt in dat de vernieuwde band dezelfde eigenschappen heeft als de nieuwe band en daarmee voldoet aan de hoge eisen die aan nieuwe banden worden gesteld. Roline heeft verschillende certificeringen: ISO 9001, ISO 14001,

Roline is lid van de officiële branchevereniging Vaco die de belangen behartigt van de aangesloten bandenspecialisten op het gebied van o.a. opleidingen en arbo-wetgeving.

Verlaag de CO2-footprint met het juiste bandenbeheer

Verlaag kosten, bespaar tijd en ga voor maatschappelijk ondernemen. Bespaar overbodig dure reparaties, ongeplande stilstand en overmatig brandstofverbruik.

Klanten die op weg zijn geholpen

Waarom TyreConX?

TyreConX biedt een volledig assortiment bandenbeheerdiensten, variërend van bandenkeuze tot ondersteuning bij pech onderweg. Deze alomvattende aanpak zorgt ervoor dat al jouw band gerelateerde behoeften door één partij worden vervuld, wat jou tijd en moeite bespaart.
De rapportageservices die TyreConX biedt, geven je waardevolle op data gebaseerde inzichten in de prestaties van jouw banden en de efficiëntie van jouw wagenpark. Deze inzichten stellen je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen en de algehele productiviteit van jouw wagenpark te verbeteren.
We begrijpen dat elk wagenpark uniek is, met specifieke eisen en uitdagingen. TyreConX biedt gepersonaliseerde oplossingen, rekening houdend met de specifieke kenmerken en gebruikspatronen van jouw wagenpark, om bandenprestaties en kostenefficiëntie te optimaliseren.
Wanneer je samenwerkt met TyreConX, profiteer je van het voordeel van een toegewijde accountmanager die de unieke behoeften van jouw wagenpark begrijpt. Deze persoonlijke service zorgt ervoor dat je de aandacht en ondersteuning krijgt die je verdient.
Met ons toegewijde mobiele serviceteam brengen we bandenonderhoud en -ondersteuning rechtstreeks naar de locatie van jouw wagenpark. Deze mobiele hulp minimaliseert stilstand en houdt jouw voertuigen operationeel zonder het gedoe van een bandenservicecentrum te bezoeken.
Ons team van bandexperts staat altijd klaar om je te helpen met hun diepgaande kennis en branchervaring. Van bandenkeuze tot onderhoudstips, we staan hier om je te helpen de beste keuzes te maken voor jouw wagenpark.
De pechhulpdiensten van TyreConX bestrijken de hele Europese regio. Ongeacht waar jouw wagenpark actief is, zijn we er om je snel en betrouwbaar te ondersteunen, zodat jouw bedrijf soepel over grenzen kan opereren.
TyreConX heeft een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en vertrouwen binnen de transport- en logistieke industrie. We streven ernaar uitzonderlijke service te leveren, waarbij we de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit handhaven.
Onze vernieuwings- en hernieuwingsdiensten stellen je in staat om de levensduur van jouw banden aanzienlijk te verlengen, wat de algehele bandenkosten aanzienlijk verlaagt. We helpen je de juiste balans te vinden tussen kostenefficiëntie en prestaties.
Met TyreConX als jouw partner voor bandenbeheer kun je de bandgerelateerde processen van jouw wagenpark stroomlijnen, de efficiëntie verhogen en je richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl jouw banden in capabele handen zijn.

In 3 stappen optimaal beheer van jouw banden:

Stap 1

Maak een vrijblijvende afspraak

Een TyreConX-adviseur komt persoonlijk langs om jouw specifieke behoeften te bespreken en de huidige situatie te analyseren.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Op basis van jouw wensen maken we een op maat gemaakt plan, zodat je precies krijgt wat nodig is voor het optimale beheer van jouw banden.

Stap 3

Beheer en optimaliseer je bandenbeheer

Jouw bandenbeheer is helemaal up-to-date, waardoor je verzekerd bent van maximale prestaties, duurzaamheid en gemoedsrust op de weg.

Wij zorgen ervoor dat je niet stil komt te staan

TyreConX biedt een uitgebreide, betrouwbare en klantgerichte aanpak voor bandenbeheer voor transport- en logistieke wagenparken. Door voor TyreConX te kiezen, krijg je toegang tot een scala aan gespecialiseerde diensten die aansluiten bij de unieke behoeften van jouw wagenpark, wat zorgt voor optimale prestaties, kostenbesparingen en gemoedsrust. Ervaar het voordeel van TyreConX en stuur jouw wagenpark met vertrouwen vooruit!

 • Bandenbudget is vooraf vastgelegd op basis van jaar km
 • De bandenkosten zijn gelijkmatig verdeeld over het jaar
 • Prijs per km dekt all-in bandenkosten zonder risico’s
 • Zeer eenvoudige administratie
 • Volledige ontzorging van de bandenservice
 • TyreConX is een onafhankelijk bandenmerk
 • Toepassing van uitsluitend A-merk banden
 • Contractbeheer & online toegang voor vervoerder
 • Eigen callcenter voor pech onderweg 24/7
 • Operationele uitvoering met het Profile Tyrecenter netwerk