Welkom bij Roline Banden

Dé specialist in banden!

Roline b.v. is in 1990 opgericht als zelfstandige onderneming en maakt deel uit van de DBS Groep. Inmiddels is Roline uitgegroeid tot het meest innoverende bandenvernieuwingsbedrijf van Nederland. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Roline Banden is onderdeel van DBS Tyre Management Group B.V. – hét bandenmanagement bedrijf van Nederland. Of je nu een klein wagenpark hebt, een grote operatie of particulier bent, onze diensten zijn op maat gemaakt om aan jouw eisen te voldoen en jouw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Met recht wordt Roline ‘de specialist in banden’ genoemd, want:

Roline voorziet glad gereden banden van bussen, vrachtwagens en trailers van een tweede leven.
Roline is een vertrouwde groothandel in de verkoop van nieuwe en vernieuwde banden.
Roline is regionaal bandenspecialist voor particuliere en zakelijke rijders.

In Nederland halen wij te bewerken banden zelfs bij u op en leveren wij vernieuwde banden dankzij een uitgekiend routesysteem uit voorraad op locatie.

0+
Vernieuwde banden per jaar geproduceerd
0+
KG CO2 bespaard!
0.000.000
Afgelegde kilometers per jaar op vernieuwde banden
0x
De aarde rond, als equivalent van het aantal km’s op vernieuwde banden

Missie

Als onafhankelijke hyperspecialist in banden biedt DBS voor alle soorten voertuigen in ieder soort transport of industrie de beste banden, bandenservice en bandenmanagementoplossing. Banden maken het voertuig compleet.

DBS ontzorgt wagenparkbeheerders en (eigen) vervoerders met eigentijds bandenmanagementoplossingen die een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de bandenkosten, de CO2-uitstoot en het verhogen van de rijveiligheid en uptime. De missie van DBS is om met ‘inzicht’ in bandenprestatie ‘impact’ te maken op het rendement van de klant en de gevolgen voor het milieu.

Visie

DBS gelooft in een toenemend belang van banden in huidige en toekomstige mobiliteit. Zonder banden staat alles stil. Banden hebben ons mobiel gemaakt en zorgen voor de vooruitgang van transport, logistiek, industrie, landbouw, grondverzet en mobiliteit in het algemeen.

Particuliere- en zakelijke automobilisten gaan bij voorkeur zonder problemen van A naar B. Voor bedrijven met zakelijk vervoer zijn banden van bedrijfsbelang. De nieuwe en duurzame bandenmanagementoplossingen van DBS ontzorgen wagenparkbeheerders en (eigen) vervoerders voor een duurzaam, veilig en uptime rendement per gereden kilometer.

Doel

Nederland is hét transportland van Europa. Rotterdam is het centrum van die mobiliteit. Daarom is het doel van ’t Rotterdamse DBS is om zorgeloze mobiliteit te garanderen door de juiste banden, bandenservice en bandenoplossingen te bieden aan particuliere en zakelijker rijders & eindgebruikers.

De onafhankelijkheid van DBS garandeert de beste band op de juiste as tegen de beste kilometerkostprijs. Het maatschappelijke doel van DBS is om duurzame bandenmanagementoplossingen te blijven ontwikkelen voor een beter milieu.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 67 00, stuur een mail naar info@roline-banden.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.