Roline is het meest innoverende bandenvernieuwingsbedrijf van Nederland. In onze moderne productiehal, voorzien van geavanceerde apparatuur, worden afgesleten banden weer als nieuw gemaakt.

Onze activiteiten

Roline heeft veel te bieden op het gebied van banden, zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Niet voor niets zijn wij al meer dan twintig jaar toonaangevend in onze branche!

  • Roline is specialist in het vernieuwen van banden voor vrachtwagens, trailers en bussen.
  • Roline is een vertrouwde groothandel in de verkoop van nieuwe en vernieuwde banden.
  • Roline is regionaal bandenspecialist voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder.

Bovendien is Roline gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport, stads- en taxibussen en gemeentelijk vervoer.

Alle loopvlakvernieuwingsprocessen zijn gecertificeerd volgens de ECE 109, Deze regelgeving houdt in dat de vernieuwde band dezelfde eigenschappen heeft als de nieuwe band en daarmee voldoet aan de hoge eisen die aan nieuwe banden worden gesteld. Roline heeft verschillende certificeringen: ISO 9001, ISO 14001,

Roline is lid van de officiële branchevereniging Vaco die de belangen behartigt van de aangesloten bandenspecialisten op het gebied van o.a. opleidingen en arbo-wetgeving.

Duurzaam ondernemen

Roline draagt bij tot het duurzaam ondernemen van haar relaties. De inzet van vernieuwde banden vormt een goede bijdrage in het beleid van duurzaam ondernemen. Het rijden met vernieuwde banden spaart het milieu door minder CO2-uitstoot tijdens het productieproces. Wil jij meer weten over de groene banden of bandenvernieuwing van Roline, of wil je jouw uitstoot beperken? Bekijk hieronder de mogelijkheden die Roline biedt.

Breng een bezoek aan ons bedrijf

1e Industrieweg 11a
3411 MG Lopik

+31 (0)348 55 44 13
info@roline-banden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur
zaterdag van 8.30-12.00 uur

Alexander Lang

Commercieel Directeur

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Aarzel niet, wij zijn je graag van dienst!

Maak direct een afspraak, bel ons op telefoonnummer +31 (0)10 318 60 00, stuur een e-mail naar info@dbs-groep.nl of gebruik het contactformulier.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.