Op maat gemaakte busvloot beheeroplossingen

In de kern van elk transport- en logistiekbedrijf, waaronder ook die van openbaar vervoer, staan veiligheid, efficiëntie en kostenbeheersing centraal. Dit geldt met name voor de veiligheid van passagiersvervoer, een aspect dat we bij TyreConX Connected Fleet zeer serieus nemen. We hebben speciaal voor de bussector ontwikkelde beheersystemen ontworpen om deze veiligheid te garanderen. Hier leggen we uit waarom onze diensten zo cruciaal zijn.

Hoe TyreConX uw openbaar vervoervloot transformeert

Naleving Verzekerd: De veiligheid van passagiers begint met het volgen van de regels. Onze systemen synchroniseren met tachografen, waardoor beheerders op elk moment inzage hebben in werktijden en ervoor zorgen dat hun teams niet overbelast raken door vermoeidheid.

Vaarwel Vertragingen: Ons platform maakt gebruik van GPS en slimme software voor een real-time overzicht van uw vloot, waardoor u vertragingen minimaliseert en de reis voor iedereen soepeler verloopt.

Naadloze Overgang naar Elektrisch: De toekomst is elektrisch, en wij maken die overstap eenvoudig en voordelig door een gestroomlijnde oplaadstrategie voor uw elektrische voertuigen.

Voordelen van onze busvloot beheeroplossingen

Veiligheid Voorop: Onze systemen verbeteren de veiligheid van zowel bestuurders als passagiers door middel van regelmatige controles, training en directe feedback, wat bijdraagt aan een veiligere reiservaring.

Kostenbesparing: Door efficiëntieverbeteringen besparen onze klanten op brandstof- en onderhoudskosten, wat leidt tot een verlaging van de totale eigendomskosten.

Groener Reizen: Wij helpen u de ecologische voetafdruk van uw vloot te verkleinen, of u nu kiest voor een directe overstap naar elektrisch of alternatieve brandstoffen in combinatie met geoptimaliseerde routes.

Uitdagingen in vlootbeheer voor passagiersvervoer

Het beheren van een vloot is geen kleine opgave. Het vereist aandacht voor detail in planning, onderhoud, incidentbeheer, duurzaamheid en administratie. Zonder adequate ondersteuning kunnen misstappen leiden tot financiële verliezen, reputatieschade of zelfs ernstige ongelukken.

Bij TyreConX begrijpen we de complexiteit van effectief vlootbeheer. Onze oplossingen zijn ontwikkeld met het oog op het bieden van gemoedsrust en zekerheid over de veiligheid en efficiëntie van uw vloot, met name voor bussen en ander passagiersvervoer.

Bent u klaar om uw openbaar vervoervloot naar een hoger niveau te tillen met verbeteringen in kostenbeheersing, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe onze oplossingen en diensten u kunnen helpen. Voor meer inzicht en informatie, bezoek ons kenniscentrum.

7 december 2022 |

DBS Tyre Management Group